Advocatenkantoren BelgiŽ

Arbeidsrechtbanken en advocaten in BelgiŽ, Belgisch recht,
Arbeidshoven en advocatenkantoren

 HOME

Advocaten BelgiŽ

LINKS


 

ARBEIDSRECHTBANKEN

Antwerpen
Arlon
Brugge
Brussel
Charleroi
Dendermonde
Dinant
Eupen
Gent
Hasselt
Huy
Ieper
Kortrijk
Leuven
Liege
Marche en famenne
Mechelen
Mons
Namur
Neufchateau
Nivelles
Oudenaarde
Tongeren
Tournai
Turnhout
Verviers
VeurneMeritius
Vooraanstaande groepering van advocaten met kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Mons en Namen - Vennootschappenrecht - Handels- en economisch recht - Fiscaal recht - Financieel recht Sociaal recht - Burgerlijk recht - Administratief recht

www.meritius.be

 

Aps Advocaten
Belgisch advocatenkantoor te Antwerpen en Brussel gespecialiseerd in het internationaal handelsrecht, incasso van facturen in BelgiŽ, transportgeschillen en distributierecht, arbitrage van bouw- en aannemingsproblemen.

www.apsadvocaten.be

 

Studio Legale
Studio Legale is een dynamisch advocatenkantoor (in Antwerpen) van ambitieuze dertigers. Mrs. Olivier Boes, Christian Clement, Joost Peeters en Jorgen Van Laer richtten het samen op in 2009 met slechts ťťn doel: u snel en goed van uw juridische problemen verlossen.

www.studio-legale.be/

 

M&W Advocatenkantoor - Kampenhout
Degelijk juridisch advies aan een betaalbare prijs, Praktijkgebieden; Vennootschapsrecht, handelsrecht, ondernemingsrecht en burgerlijk recht. Bezoek ook eens onze site, en ontdek onze bijzondere voorwaarden bij onze invorderingen (incasso), Bent u op zoek naar een bijkomende jurist voor beperkte tijd? Ook daar heeft M&W Advocatenkantoor de juiste oplossing voor.

www.mw-advocatenkantoor.be
 

Vanhaute & Co Advocaten - Avocats - Attorneys
Wij adviseren ons cliŽnteel in alle materies van Belgisch en internationaal belastingrecht. Indien nodig verlenen wij onze cliŽnten bijstand bij (het oplossen van) geschillen met Belgische en buitenlandse belastingadministraties, zowel op administratief niveau als het niveau van de bevoegde rechtbanken.

www.advanhaute.be

 

Advocatenkantoor Joel Sel
Website van advocatenkantoor Joel Sel, Paul Buelens & Magteld Leys - Kartuizersvest 115, Lier

www.advokaatjoelsel.be


 

Van Cutsem Advocatenkantoor - Sint-Pieters-Leeuw
Sinds 1992 vindt zowel de particuliere cliŽnt als de kleine ťn grote onderneming de weg naar ons advocatenkantoor.

www.vancutsem-law.be

 

Advocatenkantoor Vandevelde&Heytens
Rechtsbijstand nodig? Het advocatenkantoor Vandevelde & Heytens te Zelzate biedt juridische dienstverlening voor particulieren en ondernemeningen.

www.vandevelde-heytens.be

 

Advocatenkantoor Beele - Gent
Multidisciplinair advocatenkantoor gelegen in Gent, o.a. actief in het onderneming-, handels- en financieel recht evenals aansprakelijkheidsmateries. Voor meer info zie onze website

www.advocatenkantoor-beele.be

 

Monard-D'Hulst Law Firm
Monard-D'Hulst is ťťn van de grote onafhankelijke advocatenkantoren in BelgiŽ. Monard-D'Hulst biedt een volledige zakelijke dienstverlening aan Belgische en buitenlandse ondernemingen, overheden, financiŽle instellingen en particulieren.

www.monard-dhulst.be

 

Moeykens & De Loose advocatenkantoor BVBA
Moeykens, De Loose, Martens & Maus advocaten St.Kruis-Brugge

www.moeydelo.be

 

Van Huffelen: attorneys at law
middelgroot, dynamisch en internationaal georiŽnteerd advocatenkantoor, gevestigd te Schilde, in de groene gordel rond Antwerpen. Het kantoor is eenvoudig bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

www.van-huffelen.be

 

Lebacq, Buyens & De Meester
Lebacq, Buyens & De Meester is een dynamisch en ambitieus, algemeen advocatenkantoor met als doel de best mogelijk kwaliteit te bieden aan haar zakelijk en particulier clienteel zowel in Antwerpen als internationaal.

www.lbdm.be

 

Advocatenkantoor Jan Peeraer
Juridische bijstand voor gewone mensen, vrije beroepers KMO's en de kleine zelfstandigen

www.janpeeraer.be

 

Advocatenkantoor Peter Crispyn
Juridische bijstand en advies voor bedrijf en particulierInterius Advocaten
Interius Advocaten. De schakel tussen mens en recht.

www.interius.be

 

Advocatenkantoor Van Renterghem
Het contactpunt in Vlaanderen voor KMO's en zelfstandigen die bijstand zoeken in de materies van het economisch leven (advies, contracten, invordering, overnames, betwistingen, aansprakelijkheid en strafrecht)

www.defidem.be

 

mortier & schoenmaekers advocaten
het advokatenkantoor mortier & schoenmaekers uit sint niklaas is ťťn van de meest gereputeerde advocatenkantoren uit de regio. het levert kwalitatieve en professionele dienstverlening in combinatie met een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak.

www.mortier-schoenmaekers.be


 

Luc Renier - Advocatenkantoor
Het advocatenkantoor van Luc Renier adviseert U over onteigeningsrecht, overheidsopdrachten, aannemingsrecht, contracten, aansprakelijkheidsrecht, medisch recht, handelspraktijken, verzekeringsrecht, faillissementen, gerechtelijk akkoord, de sociale problemenAadvocatenkantoor De Clerck-Coppens-Castermans
Het advocatenkantoor De Clerck-Coppens-Castermans (Brugge en Brussel) biedt met deze site meer dan een loutere voorstelling van hun kantoor. U vindt er handige tools, nuttige links, maar vooral - uniek voor BelgiŽ - de mogelijkheid uw dossier on line over te maken.

www.huis-empire.com

 

Christoffels en Devolder advocatenkantoor
Het advocatenkantoor CHRISTOFFELS & DEVOLDER is reeds sedert 1976 gevestigd in Lanaken. Het kantoor, dat de kracht van persoonlijke aandacht hoog in het vaandel draagt werkt samen met diverse specialisten ten einde particulieren en KMO's op een efficiŽn

www.christoffels-law.be


 

Advocaten De Lat, Wuyts & Vennoten
Gratis juridische informatie en actueel juridisch nieuws. Inschrijven op eveneens gratis nieuwsbrief is mogelijk. De Lat, Wuyts & Vennoten richt zich op particulieren en KMO's.

www.delatwuyts.be

 

Avocate maÓtre Barbara Engerisser
Engerisser Barbara, advocaat bij de Balie te Brussel. Gespecialiseerd in de inning van schuldvorderingen, de contractenrecht (eigendomsrecht, handelsrecht, Verbintenissenrecht, ...), Aansprakelijkheid, verzekeringen en het wegverkeer.

www.engerisser.be

 

Elegis
Drie advocatenkantoren, koplopers in hun regio, bundelen hun krachten en worden zo ťťn van de meest vooraanstaande, onafhankelijke Belgische advocatenkantoren. Onze kantoren staan in Antwerpen, Brussel,Luik, Namen en U kunt ons door Skype berijken

www.elegis.be

 

Jeroen Minnekeer - Advocaat
De webstek van Jeroen Minnekeer, advocaat aan de Balie van Tongeren.

www.minnekeer.be

 

Ann Claessens - Advocaat
De webstek van Ann Claessens, advocaat aan de Balie van Tongeren.

www.annclaessens.be

 

De Bock & Baluwť
De Bock & Baluwť is een onafhankelijk advocatenkantoor actief in het ondernemingsrecht dat juridisch advies verleent inzake distributie- en mededingingsrecht, intellectuele eigendomsrechten, krediet- inzake distributie- en mededingingsrecht, contractenrecht, handelspraktijken en consumentenbescherming, ondernemingen in moeilijkheden, vennootschapsrecht en sportrecht

www.dbblaw.be

 

Criscenzo & associťs : Cabinet d'avocats
Criscenzo is een advocatenkantoor bestaande uit diverse medewerkers teneinde zo de verschillende takken van het recht met al diens karakteristieken, te dekken.

www.criscenzo-avocats.be/

 

Cabinet d'avocats Collet - Dardenne ŗ La Ro
Collet en Dardenne advocaat advocaat, advocatenkantoor La Roche en Ardenne, WalloniŽ, BelgiŽ, gespecialiseerd in verschillende gebieden van het Belgisch recht, burgerlijk recht, echtscheiding en scheiding.

www.collet-dardenne-avocat.be

 

Geradin Sociťtť d'Avocats
Burgerlijke aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht, bank en kredietrecht, zakenrecht, sociaal zekerheidsrecht. Kantoren in Brussel en Luik

www.geradin.be

 

Bemiddelaar Christiaens
bemiddelaar echtscheidingen bemiddelen luc christiaens scheiden advocaat halle echtscheidingsprocedure scheiding

www.bemiddelaarchristiaens.be

 

advocaat lieven de graeve
Belgisch advocatenkantoor, gevestigd te Gent (Oost-Vlaanderen). Burgerlijk en handelsrecht. Behartigt uw zaak persoonlijk, rechtuit, discreet en doortastend.

www.lievendegraeve.be

 

Odigo Advocaten
Associatie van advocaten in Hasselt met een focus op de ondernemer en een specialisatie in handelsrecht, vennootschapsrecht, intellectuele eigendomsrecht en aannemingsrecht.

www.odigoadvocaten.be

 

Advocatenassociatie Geerts&Vanderveeren
Advocatensite met veel informatieve artikels en een eerste gratis advies over arbeidsrecht, handelsrecht, vennootschapsrecht en fiscaal recht

www.geerts-law.be

 

Advocatenkantoor Arvid Mja De Smet
Advocatenkantoor, Advocaat. Gratis Juridisch Advies On-line advies mogelijk - 9960 Assenede (Oost Vlanderen)

www.advokatuur.be/

 

Advocatenkantoor Verherstraeten, Leysen, Deprouw, Beirinckx te Mol


www.velede.be


 

law firm vandendriessche
Advocatenkantoor Vandendriessche is gevestigd in Antwerpen sinds 1974, gespecialiseerd in invorderingen, burgerlijk recht, handelsrecht, arbeidsrecht, sociaal recht, vennootschapsrecht, familierechtAdvocaat Dewulf
Advocatenkantoor te Gent. Op de website vind je naast informatie over het kantoor ook allerlei juridische links en de mogelijkheid om via een formulier gratis vragen te stellen.

www.advocaatdewulf.be

 

Advocatenkantoor Sigrid Volders
Advocatenkantoor Sigrid Volders, met kantoor te 3370 Boutersem, Belgie. Het kantoor draagt klantgerichtheid en een goede informatiestroom hoog in haar vaandel

www.sigridvolders.be

 

Advocatenkantoor AntwerpLaw
Advocatenkantoor met nationale en internationale dienstverlening van particulier en bedrijf. Hoofdkantoor: BelgiŽ (Antwerpen) Kantoren: BelgiŽ (3) - China - Zuid-Afrika

www.antwerplaw.be

 

Larmuseau, De Smedt & Roelandts
Advocatenkantoor Larmuseau (Brugge en Ghent), De Smedt & Roelandts, gespecialiseerd in milieurecht en het stedenbouw- en ruimtelijke ordeningsrecht

www.ldr.be

 

Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts
Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts Antwerpen: Uw bedrijf verdient de beste bescherming. Ook juridisch!

www.schoenaerts.com

 

Advocatenkantoor Arvid De Smet -- Assenede
Advocatenkantoor aan de Belgisch-Nederlandse grens. On-line (gratis) juridisch advies en afspraken mogelijk. Beschrijving van de aangeboden diensten. Mediatie.

www.advokatuur.be

 

advocatenbureau Demeirsman Leuven
Advocatenbureau Demeirman, ingeschreven in de balie te Leuven, is reeds jarenlang vertrouwd met arbeidsrecht, familierecht, ...

www.demeirsman.be

 

Advocaat Christine C. Merry - Ronse - Advocatenkantoor
Advocaat Christine C. Merry - Ronse - Advocatenkantoor Avocat Advocaat C.C. Merry

www.advocaat-merry.be

 

Bogaert-Law
Advocaat Bogaert is gespecialiseerd in professionele dienstverlening een bedrijven, gaande van starters over groeibedrijven tot mature ondernemingen

www.bogaert-law.be

 

 
 

ARBEIDSHOVEN

Antwerpen
Bergen
Brussel
Gent
Luik
ADVOCATEN PER
PROVINCIE

  www.rechtbank.be - privacy beleid & disclaimer